Landingspagina laten maken

Ontdek de kracht van een landingspagina

Een landingspagina is een pagina waar bezoekers op 'landen' na het klikken op een link in een advertentie of social media.

 Landingspagina’s zijn vaak gemaakt met één specifiek doel, en dat is het creëren van leads, het verhogen van bezoekers of het verkopen van een product of dienst.

Waarom een landingspagina inzetten?

Conversie

Landingspagina's zijn ideaal om bezoekers aan te moedigen voor het inschrijven van uw formulier, aanmelden voor uw nieuwsbrief, of het kopen van een product of dienst.

Doelgroep gericht

Met een landingspagina kunt u uw boodschap specifiek richten tot een doelgroep, waardoor de effectivieit van uw online marketing toeneemt

SEO

Een goed ontworpen landingspagina kan ervoor zorgen dat uw SEO-Ranking stijgt waardoor uw website meer opvalt in zoekresultaten van bezoekers. 
Remarketing diensten - webfresh

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Development diensten

Landingspagina

Een goede landingspagina kan het verschil maken tussen een bezoeker en een klant. We ontwerpen pagina's die aanspreken, informeren en converteren.
Lees meer

API Koppelingen

In een verbonden wereld is integratie alles. We bouwen API-koppelingen die systemen naadloos laten samenwerken, waardoor je efficiëntie en productiviteit verhoogt.
Lees meer

Maatwerk Software

Elk bedrijf is uniek; daarom ontwikkelen we web apps, platformen en software op maat die perfect aansluit op je specifieke behoeften en processen.
Lees meer

Mobiele Applicaties

Wij bouwen krachtige mobiele applicaties ingezet kunnen worden voor jouw bedrijfsprocessen. Van mobiele newsfeed tot webshop of tot een gekoppelde bedrijfsregistratie app.
Lees meer

Andere diensten