Onze werkwijze

Maatwerk software zijn grote projecten die met een gedegen planning aangepakt moeten worden; Van het in kaart brengen van de behoeftes en risico's, tot het uitwerken van de architectuur. Van development in sprints met een gedegen OTAP straat, tot doorontwikkeling.

Behoefteanalyse

Samen brengen wij je bedrijfsprocessen, doelen en wensen in kaart. We kijken goed naar de afhankelijkheden, mogelijkheden en risico's.

Prototype / MVP

We ontwikkelen een prototype / MVP (Minimum Viable Product) aan de hand van behoeftes, gestelde eisen en deadlines. 

Testen

Het MVP constant wordt grondig getest om te zorgen dat alle functionaliteiten blijven werken zoals gewenst en opgeleverd.

Integratie

Na de lancering zorgen we voor een soepele integratie in je bedrijf en bieden we voortdurende ondersteuning.

De voordelen van maatwerk software

Unieke Oplossingen

Maatwerk software stelt je in staat om software zo specifiek mogelijk te ontwikkelen zodat het precies past bij de bedrijfsprocessen en behoeften. Van compleet maatwerksysteem back-end met koppelingen tot een sociaal platform of livestream veilingsysteem.

Schaalbaarheid

Maatwerk software kan meegroeien met je bedrijf, waardoor je altijd voorbereid bent op de toekomst.

Integratie

Met maatwerk software zorg je voor een naadloze integratie met je bestaande systemen en tools.

Concurrentievoordeel

Onderscheid je van de concurrentie met unieke tools die specifiek zijn ontworpen voor jouw bedrijfsmodel.

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Development diensten

Landingspagina

Een goede landingspagina kan het verschil maken tussen een bezoeker en een klant. We ontwerpen pagina's die aanspreken, informeren en converteren.
Lees meer

API Koppelingen

In een verbonden wereld is integratie alles. We bouwen API-koppelingen die systemen naadloos laten samenwerken, waardoor je efficiëntie en productiviteit verhoogt.
Lees meer

Maatwerk Software

Elk bedrijf is uniek; daarom ontwikkelen we web apps, platformen en software op maat die perfect aansluit op je specifieke behoeften en processen.
Lees meer

Mobiele Applicaties

Wij bouwen krachtige mobiele applicaties ingezet kunnen worden voor jouw bedrijfsprocessen. Van mobiele newsfeed tot webshop of tot een gekoppelde bedrijfsregistratie app.
Lees meer

Andere diensten