Content-effect

Is content essentieel voor bedrijven?

Content is de levensader van veel bedrijven. Content, welke in vele vormen voorkomt, zorgt voor veel voordelen en draagt bij aan het behalen van KPI's:

Goede content verhoogt online vindbaarheid, drijft verkeer naar de website, zorgt voor conversie en versterkt, indien goed geproduceerd, jouw merk.

Maar de online wereld wordt overspoeld met content sinds de komst van AI. Dus hoe scheid je het kaf van het koren?

Bij Webfresh geloven we in waardevolle content met nadruk op E-E-A-T (Experience, Expertise, Authoritativeness and Trustworthiness).

Zo creëren wij o.a. online content in de vorm van artikelen, foto en video en social media posts. Dit doen wij aan de hand van een gedegen online marketing strategie zodat elk stuk content aansluit bij het behalen van jouw doelen.

Voordelen van krachtige content

1. Merkversterking

Goede content versterkt je merkidentiteit en zorgt voor een consistente merkbeleving.

2. Betrokkenheid en Loyaliteit

Boeiende content trekt niet alleen bezoekers aan, maar houdt ze ook betrokken en bouwt klantloyaliteit op.

3. SEO Boost

Kwalitatieve content verbetert je zoekmachine ranking, waardoor je zichtbaarheid en organisch verkeer toenemen.

4. Autoriteit en Vertrouwen

Regelmatig publiceren van waardevolle content positioneert je als een autoriteit in je branche, waardoor het vertrouwen van je publiek groeit.
Verhoog verkeer naar website

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Marketing diensten

Lead Generatie

Leads zijn de levensader van elk bedrijf. We implementeren strategieën die je sales funnel vullen met hoogwaardige prospects, klaar om te converteren.
Lees meer

Content Marketing

Goede content is de hoeksteen van digitale marketing. We helpen je waardevolle content te creëren die je merkverhaal vertelt, je doelgroep aanspreekt en je SEO versterkt.
Lees meer

Remarketing

Remarketing is de kunst van het herinneren. We helpen je verloren bezoekers terug te winnen en ze om te zetten in betalende klanten.
Lees meer

Social Media Marketing

Sociale media gaat over gemeenschap en connectie. We helpen je authentieke relaties op te bouwen, je merkboodschap te verspreiden en klantloyaliteit te verhogen.
Lees meer

Zoekmachine Adverteren - SEA

Het opzetten van ROAS geoptimaliseerde Google Ads campagnes; van remarketing en search tot Google shopping.
Lees meer

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Gevonden worden in zoekmachines als Google voor de juiste zoekwoorden is een vak apart. Wij kennen de technieken om jouw kansen te vergroten en je concurrentie voor te blijven.
Lees meer

Andere diensten