Remarketing advertenties

De kracht van remarketing

Remarketing is niet zomaar een marketingtactiek; het is een strategische aanpak om je KPI's en bedrijfsdoelen te realiseren. 

Met aan bezoekers die hun transactie niet afronden, of die het offerteformulier invulden maar niet verstuurden. Met remarketing grijpen we die gemiste kansen en zetten ze om in tastbare resultaten. 

Door gerichte en gepersonaliseerde advertenties te tonen aan deze eerdere bezoekers, vergroten we de kans op conversie aanzienlijk.

De voordelen van remarketing campagnes

1. Verhoogde Conversieratio's:

Remarketing richt zich op bezoekers die al interesse hebben getoond, waardoor de kans groter is dat ze converteren bij terugkeer.

2. Kostenefficiënt

Door je te richten op een specifieke groep, zorg je ervoor dat je advertentiebudget optimaal wordt benut, wat leidt tot een hogere ROI.

3. Merkherkenning

Regelmatige blootstelling aan je merk versterkt de merkherkenning en bouwt vertrouwen op bij je doelgroep.

4. Gepersonaliseerde Ervaring

Met remarketing kun je advertenties aanpassen op basis van eerder gedrag, waardoor je een meer gepersonaliseerde en relevante ervaring biedt.
Remarketing diensten - webfresh

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Marketing diensten

Lead Generatie

Leads zijn de levensader van elk bedrijf. We implementeren strategieën die je sales funnel vullen met hoogwaardige prospects, klaar om te converteren.
Lees meer

Content Marketing

Goede content is de hoeksteen van digitale marketing. We helpen je waardevolle content te creëren die je merkverhaal vertelt, je doelgroep aanspreekt en je SEO versterkt.
Lees meer

Remarketing

Remarketing is de kunst van het herinneren. We helpen je verloren bezoekers terug te winnen en ze om te zetten in betalende klanten.
Lees meer

Social Media Marketing

Sociale media gaat over gemeenschap en connectie. We helpen je authentieke relaties op te bouwen, je merkboodschap te verspreiden en klantloyaliteit te verhogen.
Lees meer

Zoekmachine Adverteren - SEA

Het opzetten van ROAS geoptimaliseerde Google Ads campagnes; van remarketing en search tot Google shopping.
Lees meer

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Gevonden worden in zoekmachines als Google voor de juiste zoekwoorden is een vak apart. Wij kennen de technieken om jouw kansen te vergroten en je concurrentie voor te blijven.
Lees meer

Andere diensten