Onze werkwijze

In de snelle wereld van online zoeken, is het essentieel om direct op te vallen. SEA biedt die directe toegang tot je doelgroep, precies op het moment dat ze actief op zoek zijn naar wat je te bieden hebt. Of je nu je online verkoop wilt stimuleren, leads wilt genereren of simpelweg je merkbekendheid wilt vergroten, SEA is de sleutel.

Doelen & Analyse

We beginnen met het begrijpen van je bedrijfsdoelen, het beschikbare budget, je doelgroep en de huidige marktsituatie.

Campagne opstellen

Op basis van de analyse stellen we gerichte campagnes op, kiezen we de juiste zoekwoorden en schrijven we overtuigende advertentieteksten.

Monitoring & Optimalisatie

Zodra de campagnes live zijn, monitoren we de prestaties continu en voeren we optimalisaties door voor maximale ROAS (Return On Ad Spend).

Rapportage & Evaluatie

Je ontvangt regelmatige rapportages over de prestaties van je campagnes, en samen evalueren we de resultaten en plannen we de volgende stappen.

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Marketing diensten

Lead Generatie

Leads zijn de levensader van elk bedrijf. We implementeren strategieën die je sales funnel vullen met hoogwaardige prospects, klaar om te converteren.
Lees meer

Content Marketing

Goede content is de hoeksteen van digitale marketing. We helpen je waardevolle content te creëren die je merkverhaal vertelt, je doelgroep aanspreekt en je SEO versterkt.
Lees meer

Remarketing

Remarketing is de kunst van het herinneren. We helpen je verloren bezoekers terug te winnen en ze om te zetten in betalende klanten.
Lees meer

Social Media Marketing

Sociale media gaat over gemeenschap en connectie. We helpen je authentieke relaties op te bouwen, je merkboodschap te verspreiden en klantloyaliteit te verhogen.
Lees meer

Zoekmachine Adverteren - SEA

Het opzetten van ROAS geoptimaliseerde Google Ads campagnes; van remarketing en search tot Google shopping.
Lees meer

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Gevonden worden in zoekmachines als Google voor de juiste zoekwoorden is een vak apart. Wij kennen de technieken om jouw kansen te vergroten en je concurrentie voor te blijven.
Lees meer

Andere diensten