Onze werkwijze

Zoekmachine optimalisatie is niet meer zo makkelijk als het is geweest. De tijd van simpelweg content schrijven is over met de komst van AI. Dus hoe gaan we dan wel te werk?

Analyse

Elke project begint met het stellen van doelen en de verwachtingmanagement hiervan. We analyseren je huidige website, de prestaties en brengen kansen en uitdagingen in kaart.

On-page optimalisatie

We verbeteren de technische aspecten van je website, van laadsnelheid tot meta-tags, en zorgen voor kwalitatieve content op basis van keyword research.

Off-page optimalisatie

We bouwen aan je online autoriteit door middel van linkbuilding, PR, content marketing en social signals.

Monitoring

SEO is een doorlopend proces. We monitoren de resultaten, rapporteren deze en sturen bij waar nodig om de prestaties te blijven verbeteren.

De voordelen van seo

Duurzame Zichtbaarheid

In tegenstelling tot SEA, biedt SEO langdurige resultaten die blijven bestaan, zelfs als je stopt met investeren.

Hogere Geloofwaardigheid:

Websites die organisch hoog ranken worden vaak als betrouwbaarder beschouwd door gebruikers.

Kosteneffectief

Op de lange termijn kan SEO een hogere ROI bieden dan betaalde advertentiecampagnes. Zelf adviseren wij wel altijd een marketing mix met SEA in te zetten om de langzame opstarttijd van SEO te overbruggen.

Betere Gebruikerservaring

Goede SEO gaat hand in hand met een gebruiksvriendelijke website, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.
Hoe pas jij content toe? - Kies de juiste strategie

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Marketing diensten

Lead Generatie

Leads zijn de levensader van elk bedrijf. We implementeren strategieën die je sales funnel vullen met hoogwaardige prospects, klaar om te converteren.
Lees meer

Content Marketing

Goede content is de hoeksteen van digitale marketing. We helpen je waardevolle content te creëren die je merkverhaal vertelt, je doelgroep aanspreekt en je SEO versterkt.
Lees meer

Remarketing

Remarketing is de kunst van het herinneren. We helpen je verloren bezoekers terug te winnen en ze om te zetten in betalende klanten.
Lees meer

Social Media Marketing

Sociale media gaat over gemeenschap en connectie. We helpen je authentieke relaties op te bouwen, je merkboodschap te verspreiden en klantloyaliteit te verhogen.
Lees meer

Zoekmachine Adverteren - SEA

Het opzetten van ROAS geoptimaliseerde Google Ads campagnes; van remarketing en search tot Google shopping.
Lees meer

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Gevonden worden in zoekmachines als Google voor de juiste zoekwoorden is een vak apart. Wij kennen de technieken om jouw kansen te vergroten en je concurrentie voor te blijven.
Lees meer

Andere diensten