Onze werkwijze

Een krachtige content strategie begint met onderzoek naar de markt, het bepalen van de doelen en welke kanalen we inzetten om deze te bereiken.

Doelen stellen

Voordat we beginnen, is het essentieel om duidelijk te definiëren wat je wilt bereiken met je content. Dit kan variëren van merkbekendheid en engagement tot leadgeneratie en conversie.

Doelgroep analyse

Om effectieve content te creëren, moeten we eerst begrijpen voor wie we het maken. Dit betekent het onderzoeken en segmenteren van je doelgroep om hun behoeften, voorkeuren en gedrag te begrijpen.

Content kalender

Met een duidelijk beeld van je doelen en doelgroep, plannen we welke content wanneer gepubliceerd wordt. Dit zorgt voor consistentie, relevantie en maximaliseert de impact van elke contentstuk.

Meten & Optimalisatie

Na publicatie monitoren we de prestaties van de content. Door te analyseren wat wel en niet werkt, kunnen we de strategie voortdurend verfijnen voor betere resultaten.

De voordelen van krachtige content

Verhoogde zichtbaarheid

Een goed uitgedachte contentstrategie verbetert de online vindbaarheid (SEO), waardoor je website beter zichtbaar wordt in zoekmachines en je organisch verkeer toeneemt.

Verhoogde betrokkenheid

Door content af te stemmen op de behoeften en interesses van je doelgroep, vergroot je de betrokkenheid en interactie met je merk.

Versterk je merkidentiteit

Consistente en kwalitatieve content helpt bij het opbouwen van een duidelijke merkidentiteit, waardoor je je onderscheidt van concurrenten en vertrouwen opbouwt bij je publiek.

Hogere Conversieratio's

Met content die is afgestemd op de klantreis, kun je potentiële klanten effectiever door de sales funnel leiden, wat leidt tot hogere conversieratio's.
Top promotional channels - 2023

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere Strategie diensten

Affiliate Marketing Strategie

Affiliate marketing is een prachtig middel om als website eigenaar inkomsten te genereren, maar ook om als merk nieuwe doelgroepen te bereiken. Wij helpen adverteerders & publishers met de juiste affiliate strategie.
Lees meer

Bedrijfsnaam

Een pakkende en krachtige bedrijfsnaam verzinnen is een lastig onderdeel van ondernemen. Het is je eerste indruk en wij zorgen dat deze telt.
Lees meer

Content Strategie

Met de opkomst van AI is er content in overvloed. Dus hoe scheidt je online het kaf van het koren? Met onze content strategieën kijken wij naar de beste manier om content te creëren die past bij jouw doelgroep, expertise en aanzet tot actie.
Lees meer

Social Media Strategie

Sociale media is meer dan alleen aanwezig zijn; het gaat om engagement en groei. We ontwikkelen strategieën die authentieke verbindingen maken, je merk versterken en zorgen voor blijvende groei.
Lees meer

Andere diensten