wordpress-beveiligen

Waarom is WordPress beveiliging zo belangrijk

WordPress is een belangrijk doelwit van hackers. Mede omdat het een wereldwijd geaccepteerd CMS is, maar ook omdat veel gebruikers de beveiliging niet serieus nemen.

Omdat het een open-source platform is, betekent dit dat de code voor iedereen beschikbaar is. In de meeste gevallen zorgt dit juist voor veel beveiligingsupdates. Echter zorgt het ook voor gevaren als de website eigenaar hier niets mee doet. De hackers gaan meestal op zoek naar verouderde WordPress-installaties op zoek.

Webfresh kan je ondersteunen door regelmatig deze updates uit te voeren en juist een proactieve benadering van beveiliging te hanteren.

Hoe voorkomen wij WordPress hacks

Door onze expertise en ervaring weten we inmiddels hoe we goed om moeten gaan met het beschermen van een WordPress website. Besluit je met ons aan de slag te gaan? Dan zou een stappenplan er als volgt uit kunnen zien:

1. Analyse van de website

We analyseren de inhoud van je website en de server en prioriteren een lijst met aanbevelingen

2. Firewall & Malware

Voordat we de juiste beveiliging gaan inrichten, willen we eerst zeker weten dat de website helemaal vrij is van schadelijke code.

3. Maatregelen treffen

We nemen actie middels de lijst met aanbevelingen. Dit kan zijn middels opgeschaalde beveiliging of het opschonen of vervangen van plugins of functionaliteit.

4. Updates en Patches

We houden uw thema en plugins up-to-date zodat beveiligingslekken snel verholpen worden.

5. Monitoring en Back-ups

We gaan juiste monitoring inrichten om te zorgen dat de beveiliging van de WordPress-website optimaal is. Mocht het toch voorkomen dat er een beveiligingsincident is, kunnen we altijd gebruikmaken van een recent herstelpunt.
Waarom je website beveiligen

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten