Laat ons je helpen met WordPress

WordPress is meer dan alleen een platform; het is een ecosysteem vol mogelijkheden. Maar zonder de juiste begeleiding kan het navigeren door deze wereld complex zijn. 

Onze consultancy en training bieden je de tools en kennis die je nodig hebt om je website te optimaliseren, je online aanwezigheid te versterken en je bedrijfsdoelen te bereiken. 

Met Webfresh aan je zijde wordt WordPress geen raadsel, maar een bondgenoot in je digitale strategie.

Zo helpen wij je met WordPress

Of je nu nieuw bent met WordPress of je vaardigheden wilt aanscherpen, Webfresh staat voor je klaar met deskundig advies en training op maat.

Deskundig Advies

Krijg toegang tot jarenlange WordPress ervaring en expertise om je website naar een hoger niveau te tillen.

Kostenbesparing

Door zelf de kneepjes van het vak te leren, kun je toekomstige kosten voor kleine aanpassingen en updates vermijden.

Onafhankelijkheid

Met de juiste training ben je minder afhankelijk van externe partijen voor het beheer en onderhoud van je website.

Optimalisatie & Groei

Door onze consultancy kun je je website beter afstemmen op je bedrijfsdoelen, wat leidt tot betere resultaten en groei.
Meer leads

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten