wordpress-beveiligen

Waarom is een Wordpress website zo vatbaar voor hacks?

Wordpress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Het brede gebruik en de populariteit zorg er ook voor dat het een aantrekkelijk doel wordt voor kwaadwillende hackers.

Er hoeft niet altijd maar een oorzaak te zijn voor een hack. De meest voorkomende reden is verouderde software. Het is erg belangrijk om de plug-ins en Wordpress zelf up-to-date te houden. Omdat plug-ins vaak van third-party aanbieders zijn, kan ook niet altijd gecontroleerd worden of deze veilig zijn.

Wat ook voorkomt dat er gebruik gemaakt wordt van zwakke wachtwoorden, of een onveilige hostingomgeving.

Ik heb hulp nodig om mijn hack te verwijderen

Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer operationeel bent. We volgen hiervoor het onderstaande stappenplan.

1. Snelle reactie 

Wij nemen je aanvraag heel serieus. Zodra je contact opneemt, zullen we direct aan de slag gaan om de gehackte website te herstellen

2. Diepgaande expertise

Bij Webfresh zijn WordPress experts aanwezig met veel ervaring in WordPress beveiliging. We gaan de hack grondig onderzoeken.

3. Schoonmaak en herstel

We gaan de schadelijke code en malware verwijderen en de website in zijn geheel herstellen.

4. Preventief maatregelplan

Na herstel gaan we samen een plan maken om te zorgen dat toekomstige hacks vermeden kunnen worden.
Remarketing advertenties

Preventie van hacks in de toekomst

Bij Webfresh geloven we sterk in preventie als het gaat om websitebeveiliging. Naast het oplossen van gehackte websites, kunnen we ook proactieve maatregelen nemen om jouw WordPress website beter te beveiligen.

We helpen je graag met een site-analyse om kwetsbaarheden op te sporen en preventief te verhelpen. We kunnen dan direct een plan opstellen om je website zo veilig mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een veiligere digitale toekomst voor uw website.

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten