Krachtige WordPress hosting

De mogelijkheden voor snelle hosting

Voor iedere situatie bekijken we wat de vereisten zijn voor een snelle hosting. Een eenvoudige website kan vaak zonder problemen draaien op een Shared Hosting pakket.

Wanneer uw site of bedrijf groeit, voldoet dit mogelijk niet meer en gaan we op zoek naar andere oplossingen.

Webfresh kan adviseren in de juiste oplossing voor uw site of webshop. U kunt rekenenen op expertise binnen met verschillende diensten als VPS-hosting, business hosting en Cloud oplossingen.

De voordelen van WordPress hosting

Snelheid & Prestaties

Onze WordPress hosting is geoptimaliseerd voor de beste prestaties, wat resulteert in snellere laadtijden voor je website. Wat op zijn beurt weer invloed heeft op conversie, vindbaarheid en user experience.

Veiligheid & Bescherming

Met regelmatige back-ups, en geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen we ervoor dat je website zo veilig mogelijk is tegen bedreigingen.

Support

Bij Webfresh ben je geen nummertje. Ons supportteam staat zowel digitaal als telefonisch voor je klaar in het geval van problemen.

Schaalbaar

Wij denken graag mee met het optimaliseren van de snelheid en groeien flexibel mee met de groei van jouw bedrijf. Wij denken actief mee over upgrades en schaalbare server oplossingen.
Krachtige servers

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten