Webfresh plugin - SRA nieuwsbank

Waarom WordPress koppelen?

Het echte potentieel van je WordPress website wordt pas ontsloten wanneer het communiceert met andere systemen. 

Denk aan het automatisch updaten van je voorraad in WooCommerce, het direct versturen van nieuwsbriefaanmeldingen naar Mailchimp, of het koppelen met marktplaatsen voor extra verkoopkanalen. 

Met onze expertise in WordPress koppelingen, transformeren we je website van een standalone platform naar een geïntegreerd onderdeel van je bedrijfsvoering.

Voordelen van WordPress koppelingen

1. Automatisering

Door je WordPress te koppelen aan andere systemen, automatiseer je processen en bespaar je waardevolle tijd.

2. Dataconsistentie

Zorg voor uniforme data over verschillende platforms heen, waardoor je altijd werkt met de meest actuele informatie.

3. Flexibiliteit

Ongeacht het platform of de tool die je gebruikt, wij zorgen voor een naadloze integratie met je WordPress website. Dit kan zijn door een bestaande koppeling te integreren of een maatwerk koppeling te bouwen.
Krachtige WordPress hosting

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten