Het koppelen van verschillende systemen met apis

De mogelijkheden met een maatwerk wordress plugin

Het arsenaal aan plugins binnen Wordpress is enorm. Echter kan een op maat gemaakte Wordpress plugin uw bedrijf in vele manieren ten goede komen. Ze worden specifiek ontworpen voor uw bedrijfsbehoeften. 

Hier volgen enkele redenen om te overwegen om een maatwerk WordPress plugin te laten ontwikkelen.

De voordelen van maatwerk plugins

Functionaliteit

Er is geen plugin welke aansluit bij de wens. Met een op maat gemaakte plugin kunt u specifieke functies en processen integreren voor uw bedrijfsactiviteit. Dit kan bijvoorbeeld zijn middels een API-koppeling naar een voorraadsysteem, boekhoudprogramma of ieder andere software.

Onderhoud en ondersteuning

Niet meer afhankelijk zijn van externe ontwikkelaars die de plugin hebben ontwikkeld. Bij een op maat gemaakte plugin kunt u direct schakelen met de ontwikkelaar voor ondersteuning. Zo heeft u altijd het snelste en juiste advies voor het uitbreiden en onderhouden van de plugin.

Efficiëntie en veiligheid

Enkel de functionaliteit die u nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat uw website minder bronnen van uw server zal gebruiken, wat prestatie, veiligheid en snelheid ten goede zal komen.

Uniek

Misschien nog wel het meest belangrijk. U heeft een plug-in voor specifiek gebruikt welke uw concurrenten niet hebben. Dit zal functioneel dus niet eenvoudig gekopieerd kunnen worden.
Remarketing diensten - webfresh

Zij gingen je voor

Alle cases

Andere WordPress diensten

WordPress Beveiligen

Beveiliging mag nooit een bijzaak zijn. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om je WordPress website en je bezoekers te beschermen.
Lees meer

WordPress Hacks Oplossen

Hacks kunnen verwoestend zijn. Ons team reageert snel om eventuele inbreuken in jouw WordPress website te verhelpen en je website terug te brengen naar zijn veilige staat.
Lees meer

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.
Lees meer

WordPress Plugin

Plugins breiden de mogelijkheden van WordPress uit. We ontwikkelen op maat gemaakte plugins die specifieke functionaliteiten toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren.
Lees meer

WordPress Hosting

We bieden hosting die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress-sites en de prestaties hiervan; van een simpele portfolio site tot woocommerce webshop.
Lees meer

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.
Lees meer

WordPress Consultancy & Training

Of je nu nieuw bent bij WordPress of je vaardigheden wilt verbeteren, onze experts bieden consultancy en training om jouw WordPress website compleet zelf te kunnen beheren en verbeteren.
Lees meer

WordPress Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. We zorgen voor regelmatige updates, back-ups en beveiligingscontroles om je site in topvorm te houden.
Lees meer

WordPress Ondersteuning

Technische problemen kunnen ontmoedigend zijn. Ons team staat klaar om je te helpen, zodat je WordPress website altijd op zijn best presteert.
Lees meer

WordPress Koppelingen

Of je nu een CRM, e-commerce platform of andere tools gebruikt, we zorgen voor naadloze WordPress-integraties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen.
Lees meer

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.
Lees meer

Andere diensten