Webfresh logo - Shaping your online world

Bannercreatie

Banners zijn een geweldige manier om een interactieve ervaring te creƫren voor je kijkers. Ze kunnen worden gebruikt om video's, animaties en andere multimedia-inhoud weer te geven.

Bovendien kunnen banners worden geconfigureerd om te reageren op gebruikersinteracties, zoals klikken of zweven. Dit maakt ze aantrekkelijker en effectiever dan traditionele statische banners.

Scherpe prijs
Basis & HTML5 banner creatie
Ruim 10 jaar ervaring
Bannercreatie

Interactieve HTML5 Banners

HTML5 is een opmaaktaal die wordt gebruikt om websites en webapplicaties te maken. Het biedt een aantal functies die niet beschikbaar zijn in eerdere versies van HTML, zoals het afspelen van video's en ondersteuning voor slepen en neerzetten. Daardoor beginnen veel online bedrijven HTML5 te gebruiken voor hun websites en reclamecampagnes.

Een van de voordelen van het gebruik van HTML5 voor reclame is dat je hiermee rijke, interactieve banners kunt maken. Deze banners kunnen video's, animaties en andere multimedia-inhoud bevatten.

Ze kunnen ook worden geconfigureerd om te reageren op gebruikersinteracties, zoals klikken of zweven. Dit maakt ze aantrekkelijker en effectiever dan traditionele statische banners.

Basis bannercreatie

Op zoek naar een sterke, converterende banner in een standaard formaat als Billboard, Leaderboard, Mobile, Medium Rectangle of skyscraper?

Onze banner experts maken een doeltreffende JPEG, GIF of PNG banner op maat.

Webfresh development - websites, webshops & apps

Contact

Nijverheidsstraat 46
5405 AJ Uden

0413-428100
hello@webfresh.nl