Webfresh logo - Shaping your online world

UX / UI Optimalisatie

Websites en toepassingen worden steeds complexer.

Het is belangrijker dan ooit om een goed ontworpen gebruikerservaring te hebben die zowel gebruiksvriendelijk als visueel aantrekkelijk is. Ons team van ervaren UX- en UI-ontwerpers kan je helpen een website of applicatie te maken waar uw gebruikers zich als een vis in het water voelen.

Wij willen je helpen de algemene gebruikerservaring van jouw website of applicatie te verbeteren, zodat gebruikers betrokken blijven en jouw product blijven gebruiken. Ons team heeft een passie voor design en wij zetten ons in om de best mogelijke gebruikerservaring voor jou en jouw klanten te creƫren.

Werken aan prestatieverbetering van je huidige website of applicatie
Meten van prestaties en A/B testen
Optimaliseren grafisch ontwerp
UX & UI Design
UX Design improvements

Optimaliseren

UX-ontwerp is het proces van verbetering van de gebruikerservaring van een website of applicatie.

Dit kan inhouden dat je wijzigingen aanbrengt in de lay-out, het ontwerp en de functionaliteit van de site om hem gebruiksvriendelijker en visueel aantrekkelijker te maken.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen met UX-ontwerp, kan ons team je op weg helpen. We werken met je samen om gebieden te identificeren waar je verbeteringen kunt aanbrengen en helpen je die verbeteringen door te voeren met behulp van A/B-testen en andere UX-optimalisatietechnieken.

Meten is weten

Het meten van websitegegevens door middel van A/B testen is een belangrijk onderdeel van het UX-optimalisatieproces. Het toepassen van UX design principes op je website of applicatie kan je helpen de conversie van je website te verbeteren, maar het is belangrijk om het effect van deze veranderingen te meten.

A/B testen is een prima manier om het effect van UX-veranderingen op je website te meten.

Door je verkeer willekeurig te verdelen over twee verschillende versies van je website, kun je het verschil in conversiepercentage tussen de twee versies meten.

Zo kun je vaststellen of de veranderingen die je hebt aangebracht een positieve of negatieve invloed hadden op je conversiepercentage.

ab testen mobile

Contact

Nijverheidsstraat 46
5405 AJ Uden

0413-428100
hello@webfresh.nl