Webfresh logo - Shaping your online world

Webdesign

Webdesign is niet zomaar het bouwen van een website. Elke website bestaat uit verschillende variabelen; van opbouw tot kleur, van tekst tot beeldmateriaal.  Maar wat maakt een webdesign goed?

Webdesign op maat start bij de online strategie: Hierbij kijken we naar de wensen en eisen van de doelgroep, maar ook naar de doelen die jouw bedrijf heeft gesteld en hoe de website hieraan kan bijdragen.

Onze designers werken vervolgens jouw website of applicatie uit op basis van deze online strategie: Van het onderzoek, wireframe en ontwerp tot aan het bouwen en publiceren van deze maatwerk websites.

Focus op conversie en doelen in je digitale strategie
Uniek ontwerp in eigen huisstijl
Meer dan 10 jaar ervaring in webdesign
webfresh marketing
webdesign-wireframe

Strategie & Wireframe

Het webdesign traject begint bij het in kaart brengen van de doelgroep en de wensen en eisen hiervan. Een goed maatwerk webdesign richt zich op de doelgroep uit jouw (digitale) strategie.

Samen met onze webdesigner gaan we aan de slag om a.d.h.v. deze strategie de architectuur van de website te bepalen en uit te werken.

Hierbij kijken we ook middels concurrentie onderzoek wat voor jouw online-concurrenten doen en hoe ze zich positioneren. Uit dit onderzoek komen vaak kansen en gevaren, waar we weer slim op in kunnen spelen.

Onze webdesigner gaat aan de hand hiervan de architectuur van de website uitwerken aan de hand van wireframes. 

Maatwerk ontwerp

Wanneer de architectuur van de website is bepaald en de wireframes zijn uitgewerkt, gaat onze webdesigner aan de slag met het ontwerp van de website.

Het ontwerp kenmerkt zich door meer kleur, vorm en stijl te geven aan de website. Hierbij worden afbeeldingen en foto's gebruikt, gebruiken we lettertypes die passen bij de branding van jouw bedrijf of doelgroep.

Tegelijkertijd kan een copywriter aan de slag met het uitwerken van teksten. Copywriting is een krachtig overtuigingsmiddel binnen websites en marketing in zijn geheel.

Onze copywriters kunnen de website geheel toeschrijven naar jouw eigen tone of voice en wensen. Daarnaast zorgen we dat alle content geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google.

 

Website van again and again door webfresh
Patrick & Dylan, de oprichters van Webfresh

Website bouwen

Wanneer onze webdesigner klaar is met het webdesign en deze volledig naar wens is kan het development team van Webfresh aan de slag.

Onze website bouwers zijn gespecialiseerd in het omzetten van ontwerpen naar een werkende, interactieve website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Hierbij kiezen onze developers gebruikelijk voor WordPress, maar maatwerk software en Laravel applicaties zijn ook mogelijk.

Na het bouwen van de website kiezen wij de juiste hosting oplossing aan de hand van de digitale strategie, wensen en eisen waardoor de website snel is in gebruik en schaalbaar daar waar nodig.

Contact

Nijverheidsstraat 46
5405 AJ Uden

0413-428100
hello@webfresh.nl