Goede doelen header

Goede doelen verdienen goede hosting!

Bij Webfresh zetten we ons in voor maatschappelijke betrokkenheid door gratis webhosting aan te bieden aan goede doelen. Dit doen wij om non-profitorganisaties te helpen hun online aanwezigheid te versterken zonder de zorg voor extra kosten. Ons hostingpakket voor goede doelen biedt betrouwbare, veilige en snelle webhosting, ondersteund door ons deskundige supportteam dat klaarstaat.

Wie is Webfresh

Bij Webfresh bouwen wij samen aan het online succes van onze klanten van festival tot zorginstelling, van strategie tot resultaat. De bedrijfscultuur van Webfresh wordt gekenmerkt door een sterke focus op samenwerking en innovatie. Wij streven ernaar duurzame relaties op te bouwen met onze klanten door een professionele maar toegankelijke benadering. We hechten waarde aan duidelijke communicatie en maken technische oplossingen begrijpelijk voor een breed publiek. onze aanpak is zowel grondig als klantgericht, met aandacht voor detail en strategische doelen. 

Wij spreken geen codetaal. Maar gewoon lekker Nederlands.

Online platforms maak je niet voor machines, maar voor mensen. Om al deze platforms te ontwikkelen heb je dus een enorme dosis mensenkennis nodig. Daarom gaan wij altijd voor die extra mile om een goede band op te bouwen met zowel opdrachtgever, als werknemer. We praten geen code, maar gewoon lekker nederlands.

 

Team Webfresh

WordPress Hosting

Ongeveer 43% van alle websites is gecreëerd met het CMS WordPress, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en kostenefficiëntie. Wij bieden gratis Wordpress hosting en migratie van WordPress-sites voor goede doelen, zodat jullie meer middelen overhouden voor het daadwerkelijke goede doel.

Overige Hosting

Wij kunnen aan alle hosting behoeften voldoen. We maken graag een afspraak om de huidige website te bespreken en te bepalen of we deze kunnen overzetten naar onze servers.

Non-profit organisatie Ujese Kwis

De Ujese Kwis is een authentieke dorpsquiz georganiseerd door en voor Udenaren. Waarin teams samenwerken om de vragen te beantwoorden die in het quizboek staan. Het doel van de quiz is om de inwoners van Uden een plezierige avond te bezorgen en hen uit te dagen om de vragen in het boek zo goed mogelijk te beantwoorden. Zowel grote als kleine teams kunnen deelnemen aan de quiz, aangezien we zowel een uitgebreide als compacte versie van het quizboek aanbieden. Teams verdienen punten door vragen correct te beantwoorden en opdrachten succesvol uit te voeren.

Als non-profit organisatie zet zij zich al jaren in om een vermakelijk evenement te organiseren. Webfresh draagt hier graag aan bij door de hosting en de nieuwe website te sponsoren.

De Ujese Kwis slaat een groot deel van het quizmateriaal op in een online omgeving. Tijdens de quiz zelf is er een aanzienlijke piek in het aantal bezoekers. Gelukkig komt de webruimte en onbeperkte bandbreedte van het hostingpakket hier goed van pas!

Voorwaarden voor gratis hosting

  • Gratis hostingpakket zonder poespas! 6GB opslag, onbeperkte bandbreedte en dagelijkse back-ups.
  • Gratis Wordpress Migratie (andere technieken in overleg)
  • Voor diverse non-profitorganisaties zoals sportclubs, scholen, gebedshuizen, goede doelen en liefdadigheidsinstellingen.
  • Het is niet vereist om een ANBI-status te hebben. Wij beoordelen zelf of een organisatie als goed doel wordt gezien volgens onze eigen interpretatie.

Twijfel? Of gewoon nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Meer interessante artikelen

Alle blogs