7th-sunday-recap

De mannen van Webfresh hebben op basis van ons ontwerp een keurig werkende Wordpress multisite gebouwd.  Ontzettend fijn aangezien we meerdere event websites hebben en we op deze manier universele informatie, zoals artiestenpagina’s en FAQ’s maar eenmalig hoeven te maken. 

Ze zijn erg betrokken, denken altijd met ons mee en lossen problemen altijd direct op!

Geertje van Zoggel - Par-T
Geertje van Zoggel
Head marketing - Par-T 
7thsunday-media

Waarom een WordPress multisite?

We hebben voor de festivals van Par-T een WordPress multisite gebouwd met maatwerk functionaliteit. Dit zodat op 1 plek een artiest, stand of FAQ item aangemaakt kan worden en gebruikt kan worden over verschillende festivals zoals Harmony of Hardcore & Festyland

Snel schakelen

De festival wereld is vol actie en vereist een dynamische en snelle samenwerking. Webfresh staat altijd klaar (ook tijdens de vrijmibo) om de websites tip top in orde te maken.

Line-up & timetables

Doordat we het informatie beheer op 1 plek doen kunnen we een artiest aan meerdere genres of dagen hangen en zo op festival niveau specifieke line-ups maken.

Data tussen festivals

Met een geschreven broadcast functionaliteit kunnen we informatie van het hoogste niveau doorpushen (of uitsluiten) van festivals eronder.
recaps-7th
7th-sunday-festival

Gestroomlijnd

Webfresh werkt nauw samen met het team van Par-T om elk jaar nieuwe edities neer te zetten van alle festivals.

Dit doen we door ideeën te ontwikkelen en het Par-T team van krachtige visual designers en marketeers te trainen om zelf pagina's te maken en te bouwen voor een efficiënte doorloop. Op die manier bouwen we visueel sterke pagina's en kunnen we snel en dynamisch schakelen, iets wat erg belangrijk is in de festival branche.

555

Artiesten

41

FAQs

7

festivals
Par-T Events fotografie

Laat me je meer vertellen over dit project!

Dylan de Jonge
Mede-eigenaar

7th sunday Festival

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak