Webfresh sfeerbeeld

Wij willen het kaf van
het koren scheiden.

Het internet is een fantastisch drukke plek met een overdaad aan websites. Helaas zijn niet alle websites mindblowing en noemt men zich al gauw een webdeveloper. Webfresh wil het kaf van het koren scheiden.
patrick-headshot
Bel Patrick!
Webfresh GIFWebfresh sfeerbeeld

Wat we zeggen
dat we zijn

Knowhow

We zijn jonge honden, maar hebben enorm veel ervaring. We snappen als geen ander dat je als merk vooral indruk maakt online, in welke vorm dan ook.

Door onze natuurlijke honger naar de nieuwste foefjes en technieken blijven we up-to-date, werken we kritisch en leveren we de beste kwaliteit. 

We ontwikkelen met uiterste precisie elk bouwsteentje dat jouw online wereld vormt.

Daadkrachtig

We zijn doorpakkers. We doen er alles aan om de juiste doelen te bepalen, maar nog meer om deze ook daadwerkelijk te behalen.  Hoe ingewikkeld ze ook zijn, want uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. 

Met een enorme dosis energie creëren en optimaliseren we jouw online middelen zodat deze altijd on point zijn.

Gepassioneerd

We hebben ontzettend veel liefde voor ons vak. We draaien niet op de automatische piloot, maar op de diepe belangstelling voor ons werk. We willen het daarom elke dag een beetje beter doen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten.

Verfrissend

Het internet is een drukke plek. Er bevinden zich zoveel ideën, mensen, websites, apps en ga zo maar door. Door een overdaad aan websites en kanalen is het moeilijk om op te vallen. 

Wij willen onze klanten een nieuwe maar vooral verfrissende blik geven op online development. Want iedereen is uniek, dus waarom jouw online wereld niet?

Vriendschappelijk

Wij ontwikkelen niet voor machines, maar voor mensen. Om al deze websites en platformen te ontwikkelen heb je dus een enorme dosis mensenkennis nodig.

Daarom gaan wij altijd voor die extra mile om een goede band op te bouwen met zowel opdrachtgever, als werknemer. 

We praten geen code, maar gewoon lekker Nederlands. Is wel zo gezellig tijdens een bak koffie, toch?
Remarketing diensten - webfresh

Een verfrissende blik op het internet

Online platforms maak je niet voor machines, maar voor mensen. Om al deze platforms te ontwikkelen heb je dus een enorme dosis mensenkennis nodig. Daarom gaan wij altijd voor die extra mile om een goede band op te bouwen met zowel opdrachtgever, als werknemer. We praten geen code, maar gewoon lekker nederlands.

Shaping your online world.

Shaping your online world.

Shaping your online world.

Onze
succesbouwers

Join the team

Dylan de Jonge

Mede-eigenaar & developer

Meet Dylan

Mede-eigenaar van Webfresh. Met jarenlange ervaring in zowel (UX) design, Front-end development als Online marketing weet hij precies hoe je online technieken kan toepassen voor maximaal resultaat.

Skills

 • WordPress
 • Branding
 • Zoekmachine Optimalisatie - SEO
 • Webdesign
lees minder

Chris van der Geld

Back-end developer

Meet Chris

Naast gamen of bordspellen is hij helemaal gek op zijn hond Mika. Een expert op het gebied van back-end development en een pionier op het gebied van Crypto & NFT's.

Skills

 • Development
 • Maatwerk Software
 • API Koppelingen
lees minder

Jay de Jonge

Brand expert & Webdesigner

Meet Jay

In het weekend vaak te vinden op de padelbaan en het voetbalveld, speelt het liefst de derde helft. Hij vindt het leuk om zijn creativiteit in te zetten om de wensen van de klant om te zetten in doelgerichte en creatieve ontwerpen.

Skills

 • Branding
 • Webdesign
 • WordPress
lees minder

Patrick Reijnen

Mede-eigenaar & developer

Meet Patrick

Mede-eigenaar Webfresh. Helpt je met zijn scherpe inzicht om al je digitale vragen te beantwoorden, zodat jij met je onderneming online kan groeien.

Skills

 • Hosting
 • Development
 • Strategie
lees minder

Raoel van Schaijk

Front-end developer

Meet Raoel

Een echte jonge hond, altijd in voor een feestje waar hij al zijn energie los kan laten en nieuwe mensen kan leren kennen. Hij is communicatief en een echte brug tussen klant en techniek. Hij houdt ervan om zijn creativiteit te gebruiken op basis van de wensen van de klant, om hieruit een krachtige website te bouwen.

Skills

 • WordPress
 • Development
lees minder

Oguzhan Ider

WordPress Expert

Meet Oguzhan

Dagelijks te vinden in de gym om het maximale uit zichzelf te halen. Met dezelfde mindset werk ik voor klanten van Webfresh: met een grote glimlach werken aan krachtige online resultaten.

Skills

 • WordPress
 • Development
lees minder
Join the team

Dit hebben we al ontworpen, 
ontwikkeld en opgeleverd...

200

Tevreden klanten

150

Websites & shops

175

Hostings

25

Maatwerk projecten

... voor klanten waar
we super trots op zijn!

patrick-headshot
Bel Patrick!

We’re hiring!

Check onze vacatures voor meer info!

Alle vacatures

Wat klanten zeggen

100+ recensies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram