Onze werkwijze

Bij Webfresh geloven we dat het begrijpen van de klantreis, gecombineerd met datagedreven inzichten, de sleutel is tot verhoogde verkoop.

Klantinzicht

Wij beginnen met een diepgaande analyse van de doelgroep en hun koopgedrag om te begrijpen wat hen drijft.

Optimale funnel

Ontwikkellen van een geoptimaliseerde verkoopfunnel die bezoekers soepel door de klantreis leidt, van bewustwording tot aankoop.

Relatiebouw

Implementeren van strategieën voor retentie en relatiebeheer, zoals e-mailmarketing en loyaliteitsprogramma's, om klanten terug te laten komen.

Optimalisatie

We gebruiken data-analyse en feedback om de verkoopstrategieën voortdurend te verfijnen en aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Waar gaan we mee aan de slag?

Alle services

Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Gevonden worden in zoekmachines als Google voor de juiste zoekwoorden is een vak apart. Wij kennen de technieken om jouw kansen te vergroten en je concurrentie voor te blijven.
Lees meer

Zoekmachine Adverteren - SEA

Het opzetten van ROAS geoptimaliseerde Google Ads campagnes; van remarketing en search tot Google shopping.
Lees meer

Social Media Marketing

Sociale media gaat over gemeenschap en connectie. We helpen je authentieke relaties op te bouwen, je merkboodschap te verspreiden en klantloyaliteit te verhogen.
Lees meer

Content Marketing

Goede content is de hoeksteen van digitale marketing. We helpen je waardevolle content te creëren die je merkverhaal vertelt, je doelgroep aanspreekt en je SEO versterkt.
Lees meer

Enterprise Hosting

Voor bedrijven met hoge eisen: Onze enterprise hostingoplossingen bieden de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kracht die je nodig hebt om je KPI's te behalen.
Lees meer

Zij gingen je voor

Alle cases

Dit vonden zij ervan

Ilona Reijnen
Eigenaar DayOff Events
Wij werken al jaren samen met WebFresh. Ze hebben mijn websites gemaakt (meerdere) en het design van mijn bedrijfsbus ontworpen. Je krijgt altijd hele snelle reacties, de lijntjes zijn kort en al het personeel is erg deskundig en behulpzaam. Ze geven ook altijd ongevraagd advies om zaken te verbeteren. Ik ben erg blij met onze samenwerking!
Geertje van Zoggel
Head Marketing Par-T
De mannen van Webfresh hebben op basis van ons ontwerp een keurig werkende Wordpress multisite gebouwd. Ontzettend fijn aangezien we meerdere eventwebsites hebben en we op deze manier universele informatie, zoals artiestenpagina’s en FAQ’s maar eenmalig hoeven te maken. Ze zijn erg betrokken, denken altijd met ons mee en lossen problemen altijd direct op!
Andreia Rosier
Eigenaar Roundscape
Webfresh heef afgelopen jaar onze nieuwe website gebouwd. Dylan luistert naar de wensen en vertaalde ze in een functionele en visueel aantrekkelijke website. Ik ben erg blij met het eindresultaat. De communicatie is en blijft heel prettig. Ik zou Webfresh aan iedereen aanbevelen.

Andere diensten

Affiliate Marketing Strategie

Affiliate marketing is een prachtig middel om als website eigenaar inkomsten te genereren, maar ook om als merk nieuwe doelgroepen te bereiken. Wij helpen adverteerders & publishers met de juiste affiliate strategie.

WordPress Website Versnellen

In de online wereld telt elke seconde. We optimaliseren je website voor maximale snelheid, wat leidt tot betere gebruikerservaringen en hogere conversieratio's.

E-commerce Hosting

Voor e-commerce sites is snelheid en uptime cruciaal. Onze hostingoplossingen zorgen ervoor dat je shop altijd open is en presteert op zijn best.

WordPress Webshop

Wij bouwen WordPress webshops met WooCommerce die wél converteren. Van eenvoudige shop met iDeal tot een compleet geïmporteerd assortiment uit de groothandel.

WordPress Website

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en converterende WordPress websites die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit en doelen.

Remarketing

Remarketing is de kunst van het herinneren. We helpen je verloren bezoekers terug te winnen en ze om te zetten in betalende klanten.

Content Strategie

Met de opkomst van AI is er content in overvloed. Dus hoe scheidt je online het kaf van het koren? Met onze content strategieën kijken wij naar de beste manier om content te creëren die past bij jouw doelgroep, expertise en aanzet tot actie.

Webdesign

Webdesign is een cruciaal onderdeel om website bezoekers om te zetten tot actie. Het ontwerp moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Daarnaast zorgt voor een uniforme uitstraling van jouw merk.

Andere doelen