assortiment vedg

Webfresh verzorgt en ontzorgt ons bedrijf met hun online-werkzaamheden. We zijn hier al jarenlang super tevreden over. Korte lijntjes qua communicatie en snelle goede service. Hopelijk kunnen we nog jarenlang prettig zakendoen. 

Geertje van Zoggel - Par-T
Eigenaar - van Engeland de Groot - Volkel
Wilco de Groot
VEDG-wilco

WordPress website

Voor houthandel VEDG in Volkel is het belangrijk om klanten te laten weten dat ze een ruime voorraad hout hebben. Omdat het bedrijf niet de webshop route wilt bewandelen hebben we samen gekozen om elk type hout in formaten uit te werken op de website in een schone URL structuur.

Marketing Team

Webfresh maakt al jaren onderdeel uit van het marketing communicatie team van familie de Groot. Hier sparren we maandelijks over digitale doelen, wensen en eisen voor alle bedrijven van de Groot.

SEO - Houthandel op locatie X

Om de online vindbaarheid te verhogen van VEDG hebben wij Keyword research gedaan. Daaruit blijkt dat er veel volume zit op "houthandel in plek". Wij hebben systematisch meer dan 40 houthandel in plek pagina's aangemaakt via een Google spreadsheet die automatisch opgehaald wordt via een template.
VEDG - Marcom
VEDG logoakdg-logooiu-logo-white

De samenwerking met Wilco verloopt al jaren heel goed. Door de jaren heen zijn steeds meer van hun projecten naar ons gekomen. Inmiddels spelen we een rol in het beheren en adviseren bij het doorontwikkelen van de websites van vrijwel alle onderdelen van familie de Groot.

Laat me je meer vertellen over dit project!

Dylan de Jonge
Mede-eigenaar & developer
Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak