Webfresh Koks gemert case afbeelding

We werken graag samen!
Webfresh realiseert exact onze wensen

Johan Dortmans
Eigenaar Koks Gemert

Maatwerk openingstijden

Koks Gemert vindt het erg belangrijk dat een bezoeker direct kan zien of zij geopend zijn, bijna gaan sluiten of wanneer zij weer open gaan. Hiervoor is maatwerk functionaliteit ontwikkeld welke altijd de actuele tijd en datum vergelijkt met de openingstijden van Koks.

Realisatie conform ontwerp

Vanuit de opdrachtgever is het ontwerp aangeleverd. Webfresh heeft dit ontwerp conform het ontwerp omgezet naar een functionele Wordpress website.

Onderhoud en updates

Het eindproduct wordt maandelijks onderhouden en geüpdatet. Het waarborgen van een veilige en functionele website staat hier vooraan.
Menukaart Koks

De menukaart

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat een uitgebreide menukaart toch overzichtelijk wordt weergegeven op de website? Dit hebben we opgelost door een dynamische weergave te creëren met verschillende tabbladen. Door simpelweg de categorie te wijzigen, verschijnen de juiste gerechten.

Vegetarisch? Kan!

Er is een functie toegevoegd om gemakkelijk de vegetarische gerechten op de kaart aan te geven. Dit wordt weergegeven met behulp van een icoon.

Iconische elementen en huisstijl

De huisstijl is door de hele website verweven, waardoor er eenheid ontstaat. Een duidelijk voorbeeld hiervan is te zien op de contactpagina. Daar worden witte letters zonder vulling gebruikt, zijn er marmerlook achtergronden en zijn er breaklines onder de koppen toegepast.
Koks tipitentKoks rookdrank
koks buitentuin

Laat me je meer vertellen over dit project!

Patrick Reijnen
Mede-eigenaar
Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak