akdg-screenshot-home-top

Dylan heb ik meer dan 10 jaar geleden leren kennen via een ondernemersplatform in Uden. Door zijn ambitieuze en gedreven houding viel hij op. Omdat Dylan zowel creatief als gestructureerd werkt, heb je een goede partner aan hem. Met zijn team bij Webfresh verzorgd hij voor mijn kantoor de website en de online vindbaarheid. We doen al jaren zaken samen.

Geertje van Zoggel - Par-T
Eigenaar - AKDG
Mathieu de Groot
akdg nieuwsbrief

Maatwerk WordPress website

De nieuwe website van AKDG is gebruiksvriendelijk in gebruik, maar gekoppeld met veel dynamische maatwerk velden. Met deze velden zijn we eenvoudig in staat referenties te bouwen, digitale offertes te maken en klanten door het gehele ondernemingproces te ondersteunen

Marketing Team

Webfresh maakt al jaren onderdeel uit van het marketing communicatie team van familie de Groot. Hier sparren we maandelijks over digitale doelen, wensen en eisen voor alle bedrijven van de Groot.

Klantgericht

Daar waar de eerste variant van AKDG meer als visite kaartje fungeerde, is de nieuwe variant gericht op de type klanten van het kantoor en de fase van de ondernemer. Elke klant heeft zijn eigen uitdagen en diensten die daar weer perfect op aansluiten.

Offertes digitaliseren

Daar waar voorheen offertes geprint en ingevuld werden op papier en weer ingescanned worden. Zorgen interactieve formulieren nu voor het voorwerk op de website.
akdg-referentie
VEDG logoakdg-logooiu-logo-white

De samenwerking met Mathieu verloopt al jaren heel goed. Door de jaren heen zijn steeds meer van hun projecten naar ons gekomen. Inmiddels spelen we een rol in het beheren en adviseren bij het doorontwikkelen van de websites van vrijwel alle onderdelen van familie de Groot.

Laat me je meer vertellen over dit project!

Dylan de Jonge
Mede-eigenaar & developer