Their goal is to provide
everybody with earth-
friendly fashion

Top service en fijn contact. Webfresh helpt ons enorm met het bouwen en verbeteren van onze webshop(s). Ze staan voor je klaar en lossen problemen kundig en in zeer korte tijd op!

Geertje van Zoggel - Par-T
Rob van Dijk
Head marketing - Circularity B.V.

Maatwerk WordPress DIVI shop 

Again and Again had als eis bij de ontwikkeling van de webshop, dat deze ook eenvoudig beheerbaar en aanpasbaar is door de medewerkers van het bedrijf. Webfresh heeft deze  geheel maatwerk vormgegeven middels het Thema DIVI.

Enterprise Hosting

Door de enorme groei van de webshop. Zowel in functionaliteit, professionalisering en bezoekers is een snelle hosting essentieel. Webfresh heeft geadviseerd in deze cloud server en onderhoud deze.

Verkopen over de grens

Het is het mogelijk om met verschillende valuta te betalen, waarvan de koers eenmaal per 24 uur wordt geüpdatet. Dit kan gebruikt worden in combinatie met de meertaligheid, welke zo ingericht is dat nieuwe teksten automatisch worden vertaald.

Consultancy & Training

Door de samenwerking van enkele jaren hebben wij het personeel van Again and Again veel geleerd om zelfsturend de shop aan te passen en te verbeteren.

De samenwerking met Again and Again verloopt al enige tijd heel goed. Door de jaren heen zijn steeds meer van hun projecten naar ons gekomen. Inmiddels spelen we een rol in het beheren en adviseren bij het doorontwikkelen van de websites.

Laat me je meer vertellen over dit project!

Patrick Reijnen
Mede-eigenaar & developer

Again and Again

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak