Social marketing - tiktok

Van content partners & Influencers
tot eigen TikTok & Instagram Reels.

Na de rebranding in 2023 heeft Clever Gaming extra ingezet op social media content & Affiliate marketing. In deze case zullen we wat dieper ingaan op marketing onderdelen die bijdragen aan extra sales in de webshop van Clever Gaming en de algehele groei van het merk.

Influencer marketing - Darkraver

Opstart TikTok kanaal

Wij hebben het TikTok kanaal eind december opgezet en zien mooie resultaten: video's met 50k+ views, en vrijwel 1000 game fanaten die ons volgen.

Ons Instagram-kanaal is ook met ruim 1000 volgers gegroeid, waarvan een gedeelte actief reageert op content.

Korte video's van producten

Elke donderdag halen wij een aantal maatwerk controllers uit de assemblage en maken hier een video van. Dit geeft de kijker een duidelijk beeld van het product en geeft je de mogelijkheid interactie op te zoeken.

Elke video bevat duidelijke captions (ondertiteling) zodat ze ook zonder geluid te bekijken zijn.

Tiktok & Instagram Reels

Het prettige aan het opname format is dat ze te cross-posten zijn op zowel TikTok als Instagram reels. Zo kunnen wij met de zelfde input een breeder publiek bereiken.

Collaborations met BN'ers & creators

Clever Gaming maakt voor verschillende BN'ers controllers. Zo ook bijvoorbeeld voor DJ Darkraver. Voor hem hebben wij een maatwerk Darkraver controller gemaakt wat weer zorgt voor leuke content en een dankbare gamer!
@clevergamingnl

Pro gamers opgelet! Maak kennis met de Clever Ultimate controller. De wolf in schaapskleding. Van de buitenkant is dit een cleane zwarte controller. Maar deze is volledig gemod voor de echte die-hard gamer: - Mouse click triggers zodat je de trigger minder ver in hoeft te drukken bij b.v. shooters zoals warzone of fortnite - Pro grip voor de zweterige handen - eSport remapable backbuttons - Op maat gemaakte Rapid-fire chip ingebouwd voor auto-breath, akimbo, automatisch liggen & natuurlijk rapid-fire. NU te bestellen in onze shop bij PS5 - Custom controllers #warzone #playstation #sony #fyp

♬ origineel geluid - Clever Gaming
@clevergamingnl Komt 'ie dan hè!???? The Darkraver, dat deze legendarische DJ goed kan draaien weten we, maar wist je dat Steve Sweet ook gek is op gamen? Wij hebben eerder vanuit Clever Gaming voor Steve een maatwerk PS4 controller gemaakt voor hem en zijn zoontje. Dus een Custom Darkraver PS5 controller mocht niet ontbreken! De controller is compleet op maat in eigen stijl, van de iconische zwart met gele kleuren en het Darkraver logo ???? tot subtiele vleermuizen als patroon over de controller. ???? Check de controller in meer detail op onze website: #darkraver #hardcore #ps5controller #ps5 #customorder #legend #gabber #viral ♬ origineel geluid - Clever Gaming
@clevergamingnl Daar is hij dan! De unboxing van onze Kirby inspired esport controller voor onze clever gaming ambassadeur en ranked warzone player: Shirrby #gamergirl #warzone #ps5 #playstation5 #fyp ♬ origineel geluid - Clever Gaming

Laat me je meer vertellen over dit project!

Dylan de Jonge
Mede-eigenaar
Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak