offerte-bekkers

Dylan heb ik meer dan 10 jaar geleden leren kennen via een ondernemersplatform in Uden. Door zijn ambitieuze en gedreven houding viel hij op. Omdat Dylan zowel creatief als gestructureerd werkt, heb je een goede partner aan hem. Met zijn team bij Webfresh verzorgd hij voor mijn kantoor de website en de online vindbaarheid. We doen al jaren zaken samen.

Geertje van Zoggel - Par-T
Eigenaar - AKDG
Mathieu de Groot
Remarketing diensten - webfresh

Lead generation website

De website van bekkers cementdekvloeren en afwerking is een website die gericht is op het binnenhalen van offertes. De WordPress website is zo ingericht dat bezoekers gemakkelijk omgezet kunnen worden in  een lead en dat alle nodige informatie tijdig is uitgevraagd om zo snel mogelijk een goede offerte uit te brengen.

Online vindbaarheid

Cementdeklvoeren en afwerking is een vrij specifieke maar concurende niche. Vandaar dat we een marketing mix van SEO & SEA hebben ingezet. waarbij we via SEO inzetten op long term. En met SEA op een hoge ROAS.

Google advertisement

Onze SEA campagne richt zich op het binnenhalen van offertes en wordt zorgvuldig getracked en geoptimaliseerd. Hierbij behalen we een ROAS van ruim 900%.

Multi-step offerte

Voor Bekkers hebben we een multi-step offerte gebouwd. Dit is een interactief formulier waarbij de keuzes bepalen welke vragen je te zien krijgt. Op deze manier kan de klant vroegtijdig alle benodigde infortmatie ophalen en een goede offerte uitbrengen.

Laat me je meer vertellen over dit project!

Dylan de Jonge
Mede-eigenaar

Bekkers cementdekvloeren & Afwerking

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak