Met behulp van Webfresh hebben we in een korte periode een geweldige opening kunnen draaien voor ons restaurant. De ontzorging vanuit het team heeft ervoor gezorgd dat we ons volledig konden focussen op onze gasten.
Ivo van Nunen
Maître bij STOKED
STOKED SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing

Voor we begonnen met het inplannen en creeëren van content zijn we gestart met een doelgroep- en concurrentieanalyse. Dit zodat we onze content gericht kunnen maken en plaatsen op de doelgroep van STOKED.

Content strategie

De content strategie van STOKED was gericht op storytelling. We wilden het verhaal van STOKED vertellen door middel van 3 hoofd onderwerpen:
- Food
- Personeel
- Het restaurant

Content marketing

Voor content marketing hebben we ons gericht op het creëren van visueel verleidelijke en deelbare content. Door middel van carrousel posts introduceren we de menukaart en kunnen we gerechten uitlichten.

Meer interactie

Met behulp van meta business kunnen we onze social media berichten plannen en kunnen we de resultaten zichtbaar maken voor onze klanten.

114k

Impressies

692

Dagelijks bereik

6.9k

Profiel weergaven
STOKED WEBSITE

Volledige menukaart

De vraag vanuit de klant was om op de website de mogelijkheid te bieden de menukaart vooraf te kunnen inzien voor de gasten. Zo hebben we in stijl van het restaurant de menukaart toegevoegd.  

Online reserveren

Naast dat mensen kunnen bellen voor een plekje in het restaurant, hebben we een online reserveer tool toegevoegd op de website. Zo kunnen bezoekers altijd en overal gemakkelijk reserveren.

Nieuw personeel

Op de website hebben we een speciale pagina toegewijd aan het werven van nieuw personeel. Zo kunnen bezoekers gemakklijk solliciteren door hun gegevens achter te laten, of ze kunnen direct een whatsapp bericht sturen. 

STOKED to meat you.

Bezoekers kunnen gemakkelijk reserveren op de website door middel van een online reserveer tool. 

20.8k

Pagina weergaven

11k

Bezoekers

127

Dagelijkse bezoekers

Laat me je meer vertellen over dit project!

Jay de Jonge
Brand expert & Webdesigner
Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?
Maak een afspraak